VÖNERTORTUT


Kaikki reseptit

VÖNERTORTUT

Tiesitkö, että Vöneristä loihtii myös herkulliset leivonnaiset. Joulusta tutuista tortuista saa uuden makuelämyksen kun laittaa täytteeksi Vöneriä.

30min

AINESOSAT

Tortut

  • 1pkt torttutaikinalevyjä
  • 1pkt Vöner original viipaletta
  • 100g vegaanista juustoraastetta
  • kasvirasvaa taikinan voiteluun

VALMISTUSOHJE

  1. Sulata torttutaikinalevyt ja leikkaa ne kahteen osaan, samankokoisiksi neliön muotoisiksi.
  2. Paista Vöner öljyssä minuutin.
  3. Laita taikinalevyjen päälle ensin raaste ja päälle Vöner viipaletta. Sulje taikinankulmat tiukasti torttujen alta. Leikkaa torttuun kuusi viiltoa, niin että torttu näyttää tähdeltä.
  4. Voitele tortut kasvirasvalla ja laita uuniin 220 asteeseen 20 minuutiksi. Ota tortut uunista kun niiden pinta on kauniisti ruskistunut ja juusto sulanut.
  5. Tarjoile lämpiminä tai jäähtyneinä.