VÖNERTORTUT
Tiesitkö, että Vöneristä loihtii myös herkulliset leivonnaiset. Joulusta tutuista tortuista saa uuden makuelämyksen kun laittaa täytteeksi Vöneriä.
30min
AINESOSAT
Tortut
- 1pkt torttutaikinalevyjä
- 1pkt Vöner original viipaletta
- 100g vegaanista juustoraastetta
- kasvirasvaa taikinan voiteluun
VALMISTUSOHJE
- Sulata torttutaikinalevyt ja leikkaa ne kahteen osaan, samankokoisiksi neliön muotoisiksi.
- Paista Vöner öljyssä minuutin.
- Laita taikinalevyjen päälle ensin raaste ja päälle Vöner viipaletta. Sulje taikinankulmat tiukasti torttujen alta. Leikkaa torttuun kuusi viiltoa, niin että torttu näyttää tähdeltä.
- Voitele tortut kasvirasvalla ja laita uuniin 220 asteeseen 20 minuutiksi. Ota tortut uunista kun niiden pinta on kauniisti ruskistunut ja juusto sulanut.
- Tarjoile lämpiminä tai jäähtyneinä.