VÖNERLASAGNE


Kaikki reseptit

VÖNERLASAGNE

Parasta lasagnea ikinä — Vöneristä tekee ruoan kuin ruoan!
Yksinkertainen ja nopea valmistaa, ja mikä tärkeintä, erittäin herkullinen lasagne Vönerillä.

1h

AINESOSAT

Lasagne

  • Vöner viipaleet 400g
  • lasagnelevyjä
  • Kaurajuoma 6dl
  • Vegaanista mozzarella raastettuna 200g
  • Margariinia 100g
  • Vehnäjauhoja 2rkl

Pestolle

  • Oliiviöljy 1dl
  • Basilikaa nippu
  • Suolapähkinöitä 2 kourallista
  • Sitruunamehu 1tl
  • Suolaa ja pippuria
  • valkosipuli 2 kynttä

VALMISTUSOHJE

  1. Paista Vöner hetki öljyssä.
  2. Valmista valkokastike. Sulata margariini ja lisää vehnäjauhot. Sekoita ja paista hetki. Lisää kauramaito ja 100g mozzarellaa. Keittele kastike paksuksi.
  3. Levitä voideltuun vuokaan kerros Vöneriä, peitä vierekkäin asetuilla lasagnelevyillä ja kaada päälle kerros valkokastiketta. Tee vuokaan näin 3-4 samanlaista kerrosta.
  4. Kaada päällimäiseksi kerrokseksi valkokastiketta ja ripottele päälle loput mozzarellasta. Kypsennä lasagnea 175 asteisen uunin alimmalla tasolla 50 min. (Vinkki) Laita uuni gratinointivastukselle viimeisemmät 10min.
  5. Valmista pesto soseuttamalla sauvasekoittimella peston ainekset. Lisää tarvittaessa mausteita.