VÖNER PIZZA


Kaikki reseptit

VÖNER PIZZA

Mikä voisikaan olla parempaa sateisena perjantai-iltana kuin Vöner pizza lempitäytteillä?

4

AINESOSAT

Pohja

  • 25g hiivaa
  • 2dl haaleaa vettä
  • 1rkl öljyä
  • 5dl vehnäjauhoja
  • 0,5tl suolaa

Täytteet

  • Vöner viipaleet 200g
  • Ketsuppi
  • Maidoton pizzajuusto
  • Punasipuli
  • Tomaatti
  • Paprika
  • Oregano (kuivattu)

VALMISTUSOHJE

  1. Valmista pohja tai voit vaihtoehtoisesti käyttää valmista pizzapohjaa. Sekoita hiiva haaleaan veteen. Lisää öljy ja vaivaa sekaan jauhot ja suola. Vaivaa taikinaa kiinteäksi ja laita nousemaan noin yhdeksi tunniksi
  2. Jaa taikina neljään osaan. Muodosta osista lättyjä. Voit halutessasi tehdä yhden ison pizzapohjan.
  3. Levitä pizzapohjalle ketsuppi ja raasta päälle pizzajuusto. Täytä muilla täytteillä: punasipuli-, tomaatti ja paprikaviipaleilla. Ripottele päälle oregano. Voit halutessasi käyttää Vönerin lisäksi muita suosikkitäytteitäsi.
  4. Laita uuniin 220-225 asteeseen 15 minuutiksi.