VÖNER PIZZA
Mikä voisikaan olla parempaa sateisena perjantai-iltana kuin Vöner pizza lempitäytteillä?
4
AINESOSAT
Pohja
- 25g hiivaa
- 2dl haaleaa vettä
- 1rkl öljyä
- 5dl vehnäjauhoja
- 0,5tl suolaa
Täytteet
- Vöner viipaleet 200g
- Ketsuppi
- Maidoton pizzajuusto
- Punasipuli
- Tomaatti
- Paprika
- Oregano (kuivattu)
VALMISTUSOHJE
- Valmista pohja tai voit vaihtoehtoisesti käyttää valmista pizzapohjaa. Sekoita hiiva haaleaan veteen. Lisää öljy ja vaivaa sekaan jauhot ja suola. Vaivaa taikinaa kiinteäksi ja laita nousemaan noin yhdeksi tunniksi
- Jaa taikina neljään osaan. Muodosta osista lättyjä. Voit halutessasi tehdä yhden ison pizzapohjan.
- Levitä pizzapohjalle ketsuppi ja raasta päälle pizzajuusto. Täytä muilla täytteillä: punasipuli-, tomaatti ja paprikaviipaleilla. Ripottele päälle oregano. Voit halutessasi käyttää Vönerin lisäksi muita suosikkitäytteitäsi.
- Laita uuniin 220-225 asteeseen 15 minuutiksi.