VÖNER VOILEIPÄKAKKU
Kesäjuhlat lähestyy ja voileipäkakkujen kausi alkaa. Loihdimme Vöner originalista herkullisen voileipäkakun.
30min
AINESOSAT
Täyte
- 1pkt Vöner Original 200g
- 1pkt paahtoleipää
- 1prk Sinappikurkkusalaatti
- 1kpl Tartex tahnaa
- 1pkt/250g vegaanista maustettua tuorejuustoa
- 1kpl paprikaa
- Kostutukseen kasvislientä
Koristeluun
- Kirsikkatomaattia
- Vegaanista leikkelettä
- Viinirypäleet
- Syötäviä kukkia ja vihermixiä
VALMISTUSOHJE
- Leikkaa paahtoleipäviipaleista reunat pois ja asettele viipaleet pyöreän tai suorakulmaisen kakkuvuoan sisälle. Kostuta joka kerros kasvisliemellä.
- Lämmitä Vöner mikrossa 1min tai paistinpannulla. Viipaloi paprika.
- Sekoita keskenään esim sauvasekoittimella Tartex tahna ja tuorejuusto.
- Levitä paahtoleipäkerroksen päälle ensin tuorejuusto-tartex seos (1/3 osa), puolet vöneristä ja pilkotuista paprikoista sekä sinappikurkkusalaatti.
- Laita päälle toinen paahtoleipäkerros. Kostuta kasvisliemellä. Laita samat täytteet ja samanverran kuin edellisessä kerroksessa. Peitä paahtoleipäkerroksella. Jätä jääkaappiin yön yli kostumaan.
- Sen jälkeen kun voileipäkakku on ollut kylmässä vähintään muutaman tunnin, voit koristella sen. Levitä ensin tuorejuustoseos kakkuun kauttaaltaan. Koristele tomaatilla, kasvisleikkeleellä, viinirypäleillä ja vihermixillä.
- Tarjoile voileipäkakku saman päivän aikana.