VÖNER VOILEIPÄKAKKU


Kaikki reseptit

VÖNER VOILEIPÄKAKKU

Kesäjuhlat lähestyy ja voileipäkakkujen kausi alkaa. Loihdimme Vöner originalista herkullisen voileipäkakun.

30min

AINESOSAT

Täyte

  • 1pkt Vöner Original 200g
  • 1pkt paahtoleipää
  • 1prk Sinappikurkkusalaatti
  • 1kpl Tartex tahnaa
  • 1pkt/250g vegaanista maustettua tuorejuustoa
  • 1kpl paprikaa
  • Kostutukseen kasvislientä

Koristeluun

  • Kirsikkatomaattia
  • Vegaanista leikkelettä
  • Viinirypäleet
  • Syötäviä kukkia ja vihermixiä

VALMISTUSOHJE

  1. Leikkaa paahtoleipäviipaleista reunat pois ja asettele viipaleet pyöreän tai suorakulmaisen kakkuvuoan sisälle. Kostuta joka kerros kasvisliemellä.
  2. Lämmitä Vöner mikrossa 1min tai paistinpannulla. Viipaloi paprika.
  3. Sekoita keskenään esim sauvasekoittimella Tartex tahna ja tuorejuusto.
  4. Levitä paahtoleipäkerroksen päälle ensin tuorejuusto-tartex seos (1/3 osa), puolet vöneristä ja pilkotuista paprikoista sekä sinappikurkkusalaatti.
  5. Laita päälle toinen paahtoleipäkerros. Kostuta kasvisliemellä. Laita samat täytteet ja samanverran kuin edellisessä kerroksessa. Peitä paahtoleipäkerroksella. Jätä jääkaappiin yön yli kostumaan.
  6. Sen jälkeen kun voileipäkakku on ollut kylmässä vähintään muutaman tunnin, voit koristella sen. Levitä ensin tuorejuustoseos kakkuun kauttaaltaan. Koristele tomaatilla, kasvisleikkeleellä, viinirypäleillä ja vihermixillä.
  7. Tarjoile voileipäkakku saman päivän aikana.