VÖNER -TACOT


Kaikki reseptit

VÖNER -TACOT

Erinomainen lohturuoka perjantai-illalle, syö Vöneriä maissitacojen täytteenä herkullisten Vöner kastikkeiden kera.

15min 8-10

AINESOSAT

  • 1pkt Vöner original viipaleet200g
  • 1pkt maissitacoja (8-10kpl)
  • salaattisekoitusta
  • 1 paprika
  • 1 sipuli
  • 1dl Vöner MOS tai chilikastiketta
  • 100g vegaanista salaattijuustoa
  • tuoretta korianteria koristeluun

VALMISTUSOHJE

  1. Lämmitä tacot pakkauksen ohjeen mukaan uunissa tai mikrossa.
  2. Silppua sipuli ja viipaloi paprika. Paista nämä öljyssä pari minuuttia kunnes paprikat ja sipulit ovat vähän pehmentyneet.
  3. Lisää Vöner -viipaleet. Paista hetki kunnes Vöner on ruskistunut.
  4. Täytä lämmitetyt tacot kuumalla Vöner-kasvisseoksella, salaatilla ja salaattijuustolla. Viimeistele MOS tai chili kastikeella sekä korianterilla.
  5. Nauti heti.