VÖNER-PAPUPASTA
Siinä vasta nopea ja yksinkertainen, mutta hyvänmakuinen ja täyttävä ruoka. Tarvitset vain säilöttyjä papuja, pastaa ja Vöneriä sekä muuta pientä mitä joka kodin jääkaapista/pakastimesta löytyy.
20min
4
AINESOSAT
Pasta
- Eriväristä kananmunatonta pastaa
Kastike
- Vöner viipaleet 200g
- 1prk säilöttyä papusekoitusta
- pakastekasviksia (vihreitä papuja, maissia, herneitä)
- 1 sipuli
- 1 paprika
- 1 porkkana
- 2dl tomaattimurskaa
- 2rkl soijakastiketta
- suolaa maun mukaan
- pippuria
VALMISTUSOHJE
- Valmista pasta suolatussa vedessä ohjeen mukaisesti al danteksi.
- Viipaloi sipuli puolirenkaiksi, porkkana pitkiksi viipaleiksi ja paprika kuutioiksi.
- Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää porkkana ja paprika. Paista muutaman minuutin. Lisää pakastekasvikset, papusekoitus, Vöner sekä sipuliviipaleet. Paista hetki.
- Lisää tomaattimurska sekä mausteet. Paista hetki. Lisää pasta sekä hieman keitinvettä tarvittaessa, mikäli kastike tuntuu kuivahkolta. Paista 2min.
- Tarjoile heti.