VÖNER-PAPUPASTA


Kaikki reseptit

VÖNER-PAPUPASTA

Siinä vasta nopea ja yksinkertainen, mutta hyvänmakuinen ja täyttävä ruoka. Tarvitset vain säilöttyjä papuja, pastaa ja Vöneriä sekä muuta pientä mitä joka kodin jääkaapista/pakastimesta löytyy.

20min 4

AINESOSAT

Pasta

  • Eriväristä kananmunatonta pastaa

Kastike

  • Vöner viipaleet 200g
  • 1prk säilöttyä papusekoitusta
  • pakastekasviksia (vihreitä papuja, maissia, herneitä)
  • 1 sipuli
  • 1 paprika
  • 1 porkkana
  • 2dl tomaattimurskaa
  • 2rkl soijakastiketta
  • suolaa maun mukaan
  • pippuria

VALMISTUSOHJE

  1. Valmista pasta suolatussa vedessä ohjeen mukaisesti al danteksi.
  2. Viipaloi sipuli puolirenkaiksi, porkkana pitkiksi viipaleiksi ja paprika kuutioiksi.
  3. Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää porkkana ja paprika. Paista muutaman minuutin. Lisää pakastekasvikset, papusekoitus, Vöner sekä sipuliviipaleet. Paista hetki.
  4. Lisää tomaattimurska sekä mausteet. Paista hetki. Lisää pasta sekä hieman keitinvettä tarvittaessa, mikäli kastike tuntuu kuivahkolta. Paista 2min.
  5. Tarjoile heti.